Kinepolis

Fantastic Beasts

Interactieve quiz in de bioscoop

Samen met Kinepolis verraste IntoApps de bezoekers van de Fantastic Beasts marathon in Antwerpen met een interactieve game. De enige keer dat het publiek zijn telefoon in de bioscoop aan mag zetten mét het geluid aan.

Marathon
Tijdens de Fantastic Beasts marathon namen bezoekers deel aan een interactieve quiz, gevolgd door een virtueel toverstafgevecht. Door het beantwoorden van verschillende quizvragen én het spelen van een virtueel toverstafgevecht, werd het duidelijk wie de grootste film fan was. 

Fantastic Beasts
Fantastic Beasts zijn Brits-Amerikaanse films geïnspireerd op de gelijknamige boeken van J.K. Rowling. De films zijn een spin-off van de Harry Potter-filmserie. De scripts zijn geschreven door J.K. Rowling en de films zijn geregisseerd door David Yates, die ook de laatste vier Harry Potter-films regisseerde. De hoofdrol van Newt Scamander wordt vertolkt door Eddie Redmayne.

Kinepolis
Kinepolis Group is een Belgische bioscoopketen met filialen in West-Europa en Canada. Kinepolis België telt 11 vestigingen en  jaarlijks ontvangen ze maar liefst 8,4 miljoen bezoekers. 

Meer weten? Neem contact op.