StukTV

Jachtseizoen app

Catch me if you can!

Jachtseizoen is een spannend YouTube-format van het immens populaire entertainmentplatform StukTV. In Jachtseizoen ‘jagen’ de presentatoren op een BN’er met behulp van GPS. LiveWall ontwikkelde een app in samenwerking met StukTV en Samsung: we dagen jongeren uit om meer buiten te spelen!

StukTV
Giel, Thomas en Stefan van StukTV maken spraakmakende, bizarre, humoristische en uitdagende content. Naast wekelijkse opdrachtvideo’s en televisieformats, produceren de heren ook online series. StukTV heeft meer dan 1,5 miljoen abonnees op YouTube, honderdduizenden volgers op social en maandelijks meer dan 15 miljoen views.

Jachtseizoen
Voor StukTV’s YouTube-format Jachtseizoen gaan de drie presentatoren iedere week op jacht naar een ‘boef’: een BN’er die meespeelt in de serie. De boef moet vier uur lang uit handen blijven van StukTV. En dat gaat een stuk lastiger als iedere tien minuten je GPS-locatie wordt doorgestuurd. Wat het spel extra spannend maakt, is dat de voortvluchtige geen geld of telefoon bij zich heeft en te voet is. Daarnaast mag de ‘boef’ niet langer dan 20 minuten in hetzelfde voertuig zitten, geen gebouwen binnengaan en niet twee keer dezelfde route nemen.

De Jachtseizoen App
De Jachtseizoen App borduurt verder op het YouTube-format. Net als in de serie, gaan spelers op jacht naar een aangewezen ‘boef’. De app biedt hierin verschillende modussen: ‘Easy’, ‘Normal’, ‘Hard’ en ‘StukTV-modus’. Per modus verschillen de lengte van de game en de tijdsperiode van verzenden van het GPS-signaal.

De ‘Easy’ spelmodus duurt 15 minuten, waarbij om de twee minuten een GPS-signaal wordt verstuurd.

De ‘Normal’ spelmodus duurt een uur waarbij er om de vijf minuten een GPS-signaal wordt verstuurd.

De ‘Hard’ spelmodus duurt twee uur, waarbij er om de tien minuten een GPS-signaal wordt verstuurd.

De ‘StukTV’ spelmodus duurt vier uur, waar bij er om de tien minuten een GPS-signaal wordt verstuurd

De game
Centraal in de Jachtseizoen App staat de kaart, waarin spelers elkaars positie kunnen bekijken, nadat deze door de app gedeeld is. Daarnaast is er ruimte voor een speciale promo tab, voor contentpartner Samsung. Ook werd er een 360-tab ingebouwd, een overzichtspagina waar video’s in 360-graden worden afgespeeld. En er is een profielpagina beschikbaar voor iedere gebruiker, met gespeelde games en statistieken.

Media
Jachtseizoen op RTL.nl.
Jachtseizoen in Tabletsmagazine.

Meer weten? Neem contact op.