Mobile app development

Mobiele applicaties zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Er worden mobiele applicaties ontwikkeld in alle soorten en maten. IntoApps ontwikkelt onder andere web-based applicaties, native applicaties en hybride applicaties. Daarnaast kunnen de mobiele applicaties draaien op verschillende besturingssystemen zoals Android en iOS.

Grote hoeveelheden mobiele apps
Er zijn inmiddels bijna 3,65 miljard mobiele gebruikers waarvan een groot gedeelte beschikt over een iOS of Android toestel. U kunt uw doelgroep op een innovatieve wijze benaderen via een aantrekkelijke mobiele app. De mogelijkheden van mobiele applicaties zijn oneindig. Zo kunt u de mobiele app inzetten om merkbekendheid te genereren, uw fanbase te onderhouden en daarnaast om uw product of dienst te ondersteunen. Mobiele applicaties zijn ook zeer geschikt voor intern gebruik. Via mobiele applicaties kunt u de interne communicatie in uw bedrijf verbeteren of een E-learning programma opzetten.

Mobiele applicaties op maat
IntoApps heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van mobiele applicaties. We helpen u graag het gehele proces te begeleiden. Door onze expertise kunnen we meedenken over de inhoud van uw mobiele applicatie. We denken mee over de functionaliteiten, mogelijkheden en het design van de mobiele applicaties. Daarna brengen we de ontwikkeling van uw mobiele app tot een professioneel en aantrekkelijk eindresultaat. Uw wensen zijn daarbij ons uitgangspunt. We betrekken u graag bij de beslissingen in het ontwikkeltraject om samen tot een gewenst eindresultaat te komen.

Mobile app portfolio
We hebben ervaring met het ontwikkelen van mobiele applicatie voor diverse A merken, B2B klantrelaties en consumenten applicaties. Bekijk een overzicht van onze cases binnen ons applicatie portfolio.

Niet op zoek naar mobiele applicaties? Lees meer over onze andere diensten.

 

Meer weten? Neem contact op.

Onze diensten

Welkom applicatie

Regelmatig nieuwe medewerkers in dienst? IntoApps kan je helpen met het informeren en introduceren van nieuwe medewerkers in jouw bedrijf.

Lees meer

Web-based applicaties

IntoApps is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties. Een webapplicatie is een mobiele website die speciaal voor smartphones, tablets en ..

Lees meer

Training applicatie

Het geven van een goede training kost vaak veel tijd en geld. IntoApps biedt hiervoor de oplossing in de vorm van het bouwen van een Applicatie. Zowel..

Lees meer

Tablet applicatie development

Naast mobiele applicaties ontwikkelt IntoApps ook op regelmatige basis tablet applicaties. De tablet applicaties worden ontwikkeld zowel web-based, na..

Lees meer

Social media applicaties

Een social media app laten ontwikkelen? IntoApps is een ontwikkelaar van diverse social media applicaties op maat. Lees hieronder meer over de mogel..

Lees meer

Sales applicatie

U wilt uw producten natuurlijk zo goed als mogelijk in de markt zetten. Hierbij kan een sterke online sales applicatie u helpen. IntoApps heeft ruime ..

Lees meer

Mobile app development

Mobiele applicaties zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Er worden mobiele applicaties ontwikkeld in alle soorten en maten. IntoApps ..

Lees meer

Media en entertainment applicaties

Samen met verschillende toonaangevende organisaties uit de Entertainmentbranche, heeft IntoApps verschillende mobiele apps, Facebook campagnes, web ap..

Lees meer

IOS development

Wilt u een eigen app waarmee gebruikers op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen (via push-notificaties) en GPS, of prikkelen met nieuwe..

Lees meer

iOS applicatie development

Bent u op zoek naar een geschikte leverancier voor iOS applicaties? IntoApps beschikt over een team van gekwalificeerde developers die zorg dragen vo..

Lees meer

Hybrid app development

Wilt u een hybride applicatie laten ontwikkelen? IntoApps is een ervaren ontwikkelaar in hybride applicaties op maat. Lees hieronder over onze mogelij..

Lees meer

Hybrid app

Wilt u een eigen app waarmee gebruikers op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen (via push-notificaties) en GPS, of prikkelen met nieuwe..

Lees meer

E-learning applicaties

IntoApps is een ervaren partner in het ontwikkelen van e-learning toepassingen. Zowel binnen de educatiesector als binnen de corporate sector ontwikke..

Lees meer

CRM applicatie development

Uw klanten zijn als bedrijf natuurlijk goud waard. Maar misschien is de informatie die ze opleveren nog wel meer waard. Om deze informatie allemaal op..

Lees meer

Applicatie ontwikkeling

App ontwikkeling is er in verschillende soorten en maten. Een organisatie, merk of product kan haast niet meer zonder een eigen app. IntoApps helpt u ..

Lees meer

Applicatie development

App development is er in verschillende soorten en maten. Een organisatie, merk of product kan bijna niet meer zonder een eigen app. IntoApps kan met a..

Lees meer

Applicatie design

Het realiseren van een goed applicatie design is een van de belangrijkste onderdelen van met betrekking tot het ontwikkelen van mobiele applicatie. He..

Lees meer

Android development

Wilt u een eigen app waarmee gebruikers op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen (via push-notificaties) en GPS, of prikkelen met nieuwe..

Lees meer

Android app development

Wilt u een app laten ontwikkelen voor het Android besturingssysteem? IntoApps is een ervaren Android applicatie ontwikkelaar. Lees hieronder over onze..

Lees meer

(B2E) Business to employee applications

Als bedrijf is het belangrijk dat je werknemers tevreden en in zo min mogelijk tijd zoveel mogelijk werk goed kunnen uitvoeren. Dit kun je doen door B..

Lees meer

(B2C) Business to consumer applicaties

U wilt als bedrijf uw klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Dit kun je doen door uw producten en diensten toegankelijk te maken op uw website maar..

Lees meer

(B2B) Business to Business applicaties

Bij bedrijven wordt steeds vaker gedacht aan van bedrijfsapplicaties. IntoApps heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van B2B applicaties. De mogelij..

Lees meer