Social media applicaties

Een social media app laten ontwikkelen? IntoApps is een ontwikkelaar van diverse social media applicaties op maat. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en bekijk vooral de cases op onze portfolio pagina om een goede indruk te krijgen!

Social business
Gemiddeld besteedt een persoon meerdere uren per dag aan het bijhouden van de diverse social media kanalen. Grote kans dat uw doelgroep zich bevindt op een of meerdere social media platformen (zoals Facebook, Twitter, Instagram of Snapchat). Social media zijn een fantastisch middel om een online fanbase op te bouwen en uw doelgroep blijvend te enthousiasmeren over uw merk. Social media zijn het ideale kanaal om data te vergaren over uw doelgroep, ambassadeurs voor uw merk te creëren, een viraal effect op te zetten of de koppeling tussen online en offline te leggen. Ieder social media kanaal heeft zijn eigen bereik en mogelijkheden. Social media applicaties helpen u om van u social media accounts een succes te maken en om verschillende social media doelstellingen te behalen.

Social media apps behalen doelstellingen
Veel likes, volgers of interactie met de doelgroep hebben is geweldig, maar daardoor heeft u nog geen profielinformatie van uw fans & volgers. U weet dusniet wie daadwerkelijk fan is van uw bedrijf of merk! Dat is dan ook de voornaamste reden dat steeds meer bedrijven en merken beslissen een social media app te laten ontwikkelen.

Social media apps creëren een verhoogde engagement en positieve betrokkenheid bij uw merk. Met een team van creatieve concept ontwikkelaars en gespecialiseerde app developers kunnen wij binnen no time een social media applicatie op maat ontwikkelen. De mogelijkheden, om met social media apps het contact met uw doelgroep te verdiepen, zijn eindeloos.

Interesse in social media apps?
Bent u geïnteresseerd in de ontwikkeling van social media apps? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u werken we aan het best passende concept om daarmee de doelgroep te verrassen en uw social media doelstellingen te overtreffen.

Meer weten? Neem contact op.

Onze diensten

Welkom applicatie

Regelmatig nieuwe medewerkers in dienst? IntoApps kan je helpen met het informeren en introduceren van nieuwe medewerkers in jouw bedrijf.

Lees meer

Web-based applicaties

IntoApps is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties. Een webapplicatie is een mobiele website die speciaal voor smartphones, tablets en ..

Lees meer

Training applicatie

Het geven van een goede training kost vaak veel tijd en geld. IntoApps biedt hiervoor de oplossing in de vorm van het bouwen van een Applicatie. Zowel..

Lees meer

Tablet applicatie development

Naast mobiele applicaties ontwikkelt IntoApps ook op regelmatige basis tablet applicaties. De tablet applicaties worden ontwikkeld zowel web-based, na..

Lees meer

Social media applicaties

Een social media app laten ontwikkelen? IntoApps is een ontwikkelaar van diverse social media applicaties op maat. Lees hieronder meer over de mogel..

Lees meer

Sales applicatie

U wilt uw producten natuurlijk zo goed als mogelijk in de markt zetten. Hierbij kan een sterke online sales applicatie u helpen. IntoApps heeft ruime ..

Lees meer

Mobile app development

Mobiele applicaties zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Er worden mobiele applicaties ontwikkeld in alle soorten en maten. IntoApps ..

Lees meer

Media en entertainment applicaties

Samen met verschillende toonaangevende organisaties uit de Entertainmentbranche, heeft IntoApps verschillende mobiele apps, Facebook campagnes, web ap..

Lees meer

IOS development

Wilt u een eigen app waarmee gebruikers op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen (via push-notificaties) en GPS, of prikkelen met nieuwe..

Lees meer

iOS applicatie development

Bent u op zoek naar een geschikte leverancier voor iOS applicaties? IntoApps beschikt over een team van gekwalificeerde developers die zorg dragen vo..

Lees meer

Hybrid app development

Wilt u een hybride applicatie laten ontwikkelen? IntoApps is een ervaren ontwikkelaar in hybride applicaties op maat. Lees hieronder over onze mogelij..

Lees meer

Hybrid app

Wilt u een eigen app waarmee gebruikers op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen (via push-notificaties) en GPS, of prikkelen met nieuwe..

Lees meer

E-learning applicaties

IntoApps is een ervaren partner in het ontwikkelen van e-learning toepassingen. Zowel binnen de educatiesector als binnen de corporate sector ontwikke..

Lees meer

CRM applicatie development

Uw klanten zijn als bedrijf natuurlijk goud waard. Maar misschien is de informatie die ze opleveren nog wel meer waard. Om deze informatie allemaal op..

Lees meer

Applicatie ontwikkeling

App ontwikkeling is er in verschillende soorten en maten. Een organisatie, merk of product kan haast niet meer zonder een eigen app. IntoApps helpt u ..

Lees meer

Applicatie development

App development is er in verschillende soorten en maten. Een organisatie, merk of product kan bijna niet meer zonder een eigen app. IntoApps kan met a..

Lees meer

Applicatie design

Het realiseren van een goed applicatie design is een van de belangrijkste onderdelen van met betrekking tot het ontwikkelen van mobiele applicatie. He..

Lees meer

Android development

Wilt u een eigen app waarmee gebruikers op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen (via push-notificaties) en GPS, of prikkelen met nieuwe..

Lees meer

Android app development

Wilt u een app laten ontwikkelen voor het Android besturingssysteem? IntoApps is een ervaren Android applicatie ontwikkelaar. Lees hieronder over onze..

Lees meer

(B2E) Business to employee applications

Als bedrijf is het belangrijk dat je werknemers tevreden en in zo min mogelijk tijd zoveel mogelijk werk goed kunnen uitvoeren. Dit kun je doen door B..

Lees meer

(B2C) Business to consumer applicaties

U wilt als bedrijf uw klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Dit kun je doen door uw producten en diensten toegankelijk te maken op uw website maar..

Lees meer

(B2B) Business to Business applicaties

Bij bedrijven wordt steeds vaker gedacht aan van bedrijfsapplicaties. IntoApps heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van B2B applicaties. De mogelij..

Lees meer